Дотримання вимог галузевих нормативних документів як основний чинник якості друкованих книжкових видань для дітей - Зайко, Л. Я. (Обрії друкарства, 2014)
Здійснено аналіз якості підготовки видавничого оригіналу та поліграфічного виконання друкованих книжкових видань для дітей та їх відповідності положенням чинних галузевих нормативних документів. Обґрунтовано важливість ретельної підготовки видавничого оригіналу друкованих книжкових видань для дітей як запоруки підвищення якості та, конкурентоспроможності книги на ринку. Статтю проілюстровано аналізом видань вітчизняного книжкового ринку.