Сучасна структура редакції газети - Порхун, І. С. (Обрії друкарства, 2014)
У статті проаналізовано та порівняно сучасні структури редакцій українських газет на прикладі щоденних періодичних видань «Вести», «Комсомольская правда в Украине» та щотижневиків «Бизнес», «2000».