Стартап як форма підприємницької діяльності: методика просування Customer Development - Левчук, О. М.; Опря, Д. І. (Обрії друкарства, 2023)
У статті розглянуто стартап як форму підприємницької діяльності. Старта-пи в сучасному світі є необхідним складником господарського розвитку країни, оскільки вони є джерелом нових ідей, технологій та інновацій. Однак, багато стартапів зазнають невдачі на стадії запуску через недостатню увагу до стратегії просування.