Інтеграція вебсайту та соціальних мереж як стратегія сучасної комунікації університету - Головко, О. А. (Обрії друкарства, 2024)
Метою статті є розкриття особливостей інтеграції вебсайту та соціальних мереж як стратегії сучасної комунікації університету. У публікації презентовано позитивний досвід кафедри видавничої справи та редагування НН ВПІ КПІ ім. Ігоря Сікорського, на базі якої успішно одночасно використовуються сайт кафедри із соціальними мережами (Фейсбук, Інстаграм, ТікТок). Ця модель передбачає паралельну, доповнюючу трансляцію різнопланових заходів, що відбуваються в університеті. Було проведено кількісний і порівняльний аналіз опублікованої на вебсайті та соціальних медіа інформації до та після інтеграції. Для аналізу було взято такі показники: кількість опублікованого контенту, відвідуваність вебсайту, охоплення у соціальних мережах, взаємодія у соціальних мережах, відвідуваність соціальних мереж.