Способи використання соціальних мереж для підготовки й популяризації телевізійних програм Філії Національної телекомпанії України «Закарпатська регіональна дирекція» - Каралкіна, Н. В. (Обрії друкарства, 2016)
У статті проаналізовано активність Філії НТКУ «Закарпатська регіональна дирекція», а також її редакцій, творчих колективів і журналістів, зокрема в різних соціальних мережах. Розглянуто основні інструменти, які використовують журналісти телеканалу «Тиса-1» для підготовки й популяризації телевізійних програм під час роботи із соціальними мережами. Також вказано на недоліки роботи в соціальних мережах і надано рекомендації щодо ефективного використання таких платформ.